Roxell bv je podružnica korporacije CTB, Inc. CTB, Inc. – globalni developer, kreator i tržište od sustava i rješenja koji se koriste u proizvodnji jaja i žitarica peradi i proizvodnju svinja, te u različitim područjima i konjogojstva industriji. Distributer Roxell su neovisni gospodarski subjekti, a ne agenti ili društvima u vlasništvu ili tvrtka Roxell CTB, Inc. Sustav procjena tržišne snage i dinamičnosti tvrtke kroz prijevodu na mjestima predkalkulirani gospodarske rezultate.

2018Strahovye doprinosi za obvezno socijalno osiguranje protiv privremene nesposobnosti i rodiljne rubalja. 2018Strahovye i ostali doprinosi za obvezno mirovinsko osiguranje pripisuje ruskim rubalja u mirovinski fond. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye

doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje radne populacije koji se prenosi na proračun rubalja Savezna Obvezni liječnički fonda osiguranja.


Dobivena tvar mora biti temeljito pomiješana. Takva tekuća smjesa oplođenih kulture u skladu sa svojim potrebama i tipa. Azotobacter pozitivan učinak na plodnost tla. Ti isti mikroorganizmi prisutni u treset, humus. U kombinaciji s drugim hranjivim tvarima Azotobacter učinkovito povećati produktivnost i plodnost.


Čini se da je uređaj skuplji nego što bi trebao. Agromax gnojivo za krumpir. Kompleks mineralnih gnojiva.

Učinak primjene

Prilikom kupnje povrća sjeme na internetu, možete naručiti svoj dostavu na bilo kojem području Ukrajine zbog dobro razvijene logistike tvrtke Nova-maila. U našim poljoprivrednim Agromaks online shop imate mogućnost kupiti jeftini sjemena povrća s brzu isporuku u Ukrajini od vodećih proizvođača. Proizvod je pogodan za sve vrste poljoprivrednih i povrtlarskih kultura. Njegova visoka učinkovitost potvrđuju brojne povratne informacije korisnika, certifikat kvalitete.


Nedavne promjene mogu uključivati ​​izvješća o znakovima stečaja, pogoršanje indeksi tvrtke, ulaze negativne registre, promjena menadžeri ili vlasnici tijekom parnice i drugih značajnih događaja u životu društva. Ključni zahtjevi za tehničke opreme u tvornici, te u ne-proizvodni sektor – je usklađenost s tehničkim potrebama kupca, jednostavnost korištenja, lijep dizajn. Kombinacija ovih faktora, koji odgovaraju sredstvima rada, da li to uštedjeti vrijeme, smanjiti troškove raznim radnim akcijama. Da biste dobili informacije o tvrtki jamči pouzdanost opreme Agromax, obratite se tvrtki.


Postoji velika potražnja među velikim gospodarstvima, tvrtkama i gospodarstvima. Ona pomaže apsorbirati maksimalnu hranjive tvari iz tla, vode i sunčeve svjetlosti. Gnojivo je posebno dizajniran za klimatskim uvjetima različitim krajevima naše zemlje, uključujući i najviše štetni i grub za lomljive južnih biljaka. Stopa potrošnje – 1 litra. ovisno o usjevu koji se liječi, što čini njegova uporaba vrlo isplativo.

Klikom na „Zatražite poziv”, Pristajem na obradu osobnih podataka. Klikom na „Pošalji upit” Pristajem na obradu osobnih podataka.


proizvodni program je stalno raset zadovoljiti potrebe moderne. Također, u rasponu od proizvoda tvrtke „Agromaks Grupa” presentedin pakovalnye materijali visoke kvalitete (silaže i protežu (stretch) folije) tvrtka Trioplast. menadžeri i stručnjaci poduzeća poljoprivredno-industrijski kompleks zemlje – poljoprivrednih gospodarstava, seljačkim gospodarstvima, preradu, zrna tvrtki i drugih. obrada mjesto krpelja na siguran način za djecu i životinje, profesionalne opreme, u Moskvi i Moskvi regiji, 900 str po sto četvornih metara.


Prilikom primjene gnojiva u tlo

povećava razinu mikro i makro. Za zasićenja tla dovoljne količine hranjivih tvari treba se sredstvima 6 g po 1 hektaru (100 m2). praćenim karanteni certifikatima i sorte. Za elitne sjemenke imaju sve dokumente za državne potpore za elitno sjeme. Sjeme ozimina za primjenu u jesen sjetvu 2020 g.


  • Biološki Agromax gnojivo pogodno za sve vrste usjeva za vrt.
  • Ove godine, svi njegovi susjedi već zakazali.Bioudobrenie Agromax kupiti BalashiheYa može reći s punom odgovornošću da je osobno gledao kvaliteta povećanje prirasta prinos pomoću Agromaks gnojivo
  • gnojiva Agromax. – inovativni lijek za kultiviranih biljaka, što povećava stopu rasta i prinosa

.

Dmitrij Patrushev: državna potpora za povećanje produktivnosti u mliječnih krava povećana za polovicu

Treći dan obradu nakon cvatnje kako bi se poboljšala opskrba lišća i bolji rast pucati. biljke naknadne obrade dobivene raspršivanjem nakon deset dana po stopi od 1 litre po hektaru po stopi navodnjavanja i 4 litara po hektaru 1 jednom u 10 dana (5 dana u intervalima između tretmana). Priručnik sadrži jasne smjernice za pripremu gnojiva za korištenje. Pripremiti radne otopine otapanjem sadržaja vrećice jednog u kantu vode (10 litara).

Recenzije, upute za uporabu, sastavu i svojstvima. Ako niste sigurni da će vam odgovarati, mogu nazvati naše savjetnike i oni će vam pomoći da napravite najbolji izbor i kupiti sjeme povrća.


Komentari kupaca:

Agromax

Budite svjesni naše akcije i sezonski popusti, prijavite se na naš newsletter i kupnju opreme po konkurentnim cijenama. Mineralno gnojivo za koncentrira preljev ruža. On promiče aktivan rast, obnavlja i jača korijen. Tla za kaktus i succulents iz kompleksa umjetnog gnojiva. Potiče aktivno rast, jača sustav korijena.


Tvrtka je specijalizirana za tehnologiju Agromax trgovini. Ovdje možete naručiti opremu za poljoprivredu. Sva oprema na raspolaganju te su u našoj bazi podataka. Stimulator navijali korijene. Koristi se ne samo u osobne gospodarskih objekata.


‘H3> VRSTE

Cjelokupna i do danas, dostupan je u poslovnom paketu ili svakodnevnu licencom. Kompletan poslovni registraciju ili kupiti dnevnu licencu. F2.2520Rezultat iz drugih poslova koji nisu uključeni u Neto dobit (gubitak) perioda0tys. F1.1300Itogo odjeljku III – Capital i rezervy12987tys. kapital F1.1310Ustavny (dionički kapital, ovlašteni fond, doprinosi partnera) 0tys.


About

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment Одустани од одговора

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *