Za koga nije tajna da svake godine cijena struje raste bez obzira na dobrobit građana. To se posebno odnosi na poduzetnike koji se svim raspoloživim sredstvima pokušavaju uštedjeti novac, jer je cijena električne energije za komercijalne organizacije, su mnogo veći nego za stanovništvo. Stoga je potražnja za uštedu energije uređaja u posljednjih nekoliko godina, nadmasuje ponudu. A jedan od najpopularnijih ekonomski na tržištima CIS zemalja smatra se da je Struja Spremanje Box. Ali kako opravdati kupnju ovog uređaja?

Opis projekta Struja Spremanje Box

Mi analizirati učinkovitost električne Saving Box, dati upute o tome kako napraviti ekonomajzera svojim rukama, a također će uzeti u obzir povratne informacije od kupaca i profesionalaca. Nije isključeno da gore ekonomičan energija može biti banalno razvod inventivni prevare.

Pretraživanje Struja Spremanje Box

Ekonomska struja Struja Spremanje Box je kompaktna veličina uređaja 120х70х40 mm, a teži 125 grama. Djeluje od standardnog napajanja stambenih ili industrijskih objekata.

U ovom slučaju proizvođač ekonomajzera država koje jedan instrument s rezervom može biti dovoljno da se u potpunosti opremljeni sa električnim aparatima za stan ili kuću s površinom od ne više od 100 m2, uz maksimalnu vlažnost od 85%. Odnosno, u kupatilu, sauni, u blizini otvorenih vodenih izvora za uporabu električne energije Saving Box se ne preporučuje.

Princip rada električne Saving Box

Kao i većina uređaja, čija je primarna svrha je smanjiti troškove povezane s potrošnje električne energije u domu, ekonomično energije Struja Spremanje Box djeluje od 220V utičnice kao osnovnoj Converter.

Drugim riječima, pod pretpostavkom zakonima fizike, u našem izlazu postoje dvije vrste energije: aktivne i reaktivne. Prvi je osmišljen kako bi se osigurala učinkovitost aparata, drugi se konzumira u stvaranju elektromagnetskih polja, između ostalog, štetne za ljude. Dakle, brojač broji ove dvije vrste energije istovremeno, čime nas opterećuje troše na beskorisne kilovata. A Struja Spremanje Box rješava taj problem izmjenom stvaraju gubitke mlaz električne energije za aktivan.

Kako kažu, sve genijalno – je jednostavan! Ono što je najvažnije, ne kupiti lažni i dobiti razvod, pa traže ekonomičan samo na službenim stranicama:

Prednosti u odnosu na konkurenciju Struja Spremanje Box

Ekonomska energije Struja Spremanje Box uspješno kombinira niz prednosti, među kojima treba istaknuti:

  • Jednostavnost korištenja: samo priključite uređaj na napajanje, onda će raditi u potpuno automatskom načinu rada;
  • apsolutno zakonitost: economisera ne utječe na rad na šalteru;
  • produljenje radnog vijeka kućanskih aparata;
  • smanjenje razine elektromagnetskog zračenja koji ima štetan učinak na žive organizme;
  • napokon, razdoblje povrata investicije uređaja ne prelazi dva mjeseca.

Aplikacije Struja Spremanje Box

Međutim, mišljenja Europen poduzetnika, electromanometer idealan za univerzalne primjene: uredske zgrade, trgovine, ugostiteljske objekte, fitness centri, kozmetički saloni, garaže i drugih poduzeća u kojima je cijena električne energije je jedan od glavnih razloga za povećanje troškova. Na kraju, uz pravilno održavanje, Struja Spremanje Box, možete uštedjeti 25% do 50% na režije.

Cijena uređaja

Kako bi se ograničila od makinacije varanja i ne pada za izravnu razvod, kupiti ekonomično energije električne energije Saving Box isključivo na službenim stranicama:

Kako napraviti struju Saving Box sa svojim rukama?

Za početak, da se prikupljati struju Saving Box kod kuće za neiskusne korisnika nije tako jednostavno. Dakle, mi ćemo vam dati dva upute o tome kako napraviti sličan uređaj ili s rukama ili uz pomoć izvana. U oba slučaja, cijena gotovog proizvoda će biti nekoliko puta manji u odnosu na iznos koji sam pitati prodavača izvornog uređaja.

‘H3> Uputa broj 1’ / H3>

1. Ako imate vještine za stvaranje električne sustave i iskustva s lemilo, a zatim koristite obrazac:

gdje:
FU – osigurač, 5A,
C1 – kondenzator za 400 V,
C2 – kondenzator za 25V,
C3 – kondenzator 1,3 V;
D1-D4 dioda most -.
λ – LED dioda, koje su povezane preko graničnih otpornika

2. Prikupljena naknada se može postaviti u odgovarajućem veličini kućišta starog PSU.

Procijenjeni troškovi komponenta – 200-300 ….

‘H3> Naputak No. 2

  1. Spremi gore zaslona se zove „Shema Struja Spremanje Box” na vašem računalu.
  2. Uzmi tiskani sliku na master specijaliziranu trgovinu i naručite svoj električni naboj u skladu sa svojim primjerom.
  3. Umetni gotovog proizvoda u slučaju bilo napajanje koje ima veličinu koja vam je potrebna.

Ukupan trošak dijelova zajedno s uslugama kvalificiranog 800-1000 RUB Je li to vrijedi za vas. Ne predlažemo da gubiti vrijeme i naručite proizvod na web-mjestu proizvođača:

mišljenja PowerSaver električne energije za uštedu Box Struja: razvod ili to stvarno radi

?
‘H3> Stručnjaci

Valerij Artemov – ELEKTRIK (Samara)

Nakon što sam morao kupiti struju Saving Box kako bi zadovoljio svoju profesionalnu znatiželju. Ispostavilo se da je economisera nosi sa svojim mandatom funkcije: smanjiti potrošnju električne energije pretvaranjem jalove energije u aktivan. Sada sam događaj takve vrste uređaja i zarađivati ​​nešto novca.

Eugene Zhuk, izvršni direktor građevinske tvrtke (Podolsk)

U posljednje vrijeme većina naših kupaca zatražiti da instalirate elektromehaničkih u procesu izgradnje i popravke po defaultu. Naravno, često moraju odgovoriti na potrebe tržišta, tako da smo pažljivo proučili trenutno dostupnih uzoraka. Najbolji uređaj sa stajališta kvalitete i produktivnosti, bio Struja Spremanje Box. Plus, to je legalno, što se može reći o konkurenata.

U sažetku: 1 mjesec rada ekonomizatorom u dva predmeta naših objekata – tri dvosobna apartmana, u kojem se nalazi ukupno 8 osoba, uštede u iznosu od točno 3 758 RUB. U prosječnom 1 879 RUB na životni prostor.

Alexey Kosenko – nastavnik fizike (volgogradsko)

Ekonomska energije Struja Spremanje Box – sasvim pristojan uređaj koji učinkovito uklanja prenapona i smanjuje gubitak snage kada otpora. Međutim, imam sumnju rezultate štednje, koje proglašava proizvođača uređaja. Ne kažem da je to razvod, ali ne i 50% ne može se smatrati. U praksi ćete dobiti oko 35%, au nekim slučajevima i 40%. Međutim, zbog novca – savršen rezultat

Korisnička mišljenja Struja Spremanje Box

Dmitrij Pereverzev – Radim kao menadžer u jednoj od dijeljeni centara kapitala. Tvrtka ostati na brodu, bilo je potrebno dosta deponij na početku. No, da posluju s gubitkom, čak i prvi put, nismo mogli priuštiti. Pa sam morao naći ne-tradicionalne metode i alate troškovne optimizacije. To je, u stvari, dovela nas je do električne energije za uštedu Box.

Pros:

Nakon što nam o 50 tisuća …., šest mjeseci, 4 uređaja koji se koristi na 370 m2, sprema, unatoč činjenici da njihova ukupna vrijednost iznosila oko 6. Dakle, jednom kada su uložena u tehnologiju za uštedu energije nije više od …., za godinu će biti u mogućnosti smanjiti troškove za električnu energiju za čak 100 tisuća ….

kontra

Ekonomska Struja Štedne kutija u potpunosti opravdava svoje ime, ali ima jedan nedostatak – mrežno povezani uređaj drsko zauzima drugo mjesto oglasa u utičnicu. Odnosno staviti uz kotlić i dalje događa, ali o napajanja iz pisača ili punjenje od laptopa mogu zaboraviti. Zato preporučujem da se USB hub.

Elena Zavgorodniy –

Naša obitelj živi u staroj ploči kuće, gdje je ožičenje nije se promijenio od 1970 zapravo kupuju struju Saving Box a bio je zbog ne štedi i normalizacija mreže. Ako rano uključiti perilicu zajedno s čajnikom nije bilo moguće, sada je problem riješen. Napon padne u prošlosti, a troškovi stanovanja i komunalnih usluga smanjili su se za 20%.

Olga Nesterenko – (Saint-Petersburg)

Istina je, s obzirom na mješovite mišljenja online za dugo vremena sumnjali: da li bi mi na struju Saving Box ili odgoditi kupnju za budućnost. Za dugo vremena, ali moje strpljenje nije dovoljno, pa sam konačno odlučio. Naručio sam uređaj na službenoj proizvođača web stranice, voditelji su bili ljubazni i profesionalno pamet ljudi. Poziv na navedenom broju održana daljinsko konzultacije. Na pitanje o snimke stambenog prostora i broj aparata. Na kraju, rekao je jedan uređaj sa dovoljno. Općenito, uslugu na najvišoj razini!

Pomoću ekonomičan za više od dva tjedna, računi još nisu došli, ali su žarulje su puno svjetlije sjaje, a to se brže kotao za grijanje vode.

Zaključak Struja Spremanje Box

Nakon analize mišljenja stručnjaka i povratne informacije od kupaca, treba navesti činjenicu da nema razvoda ovdje i ne miris. Struja Spremanje Box stvarno radi, ostavljajući bez posla vojsku internet skeptika.

Osim toga, ako i dalje sumnjaju u učinkovitost ekonomizatorom, a zatim pokušati ih koristiti Saksa popusta na službenim stranicama:

About Mira Bojević
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Recommended Posts