Zdravlje

Ems Trainer – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupiti sada, pojas

Moja trudnoća je nastavila s komplikacijama, koje sam proveo nekoliko tjedana u bolnici. Kao rezultat toga, nakon poroda mi je težina bila je mnogo viša od uobičajene slici. konzultirao sam se s liječnikom, sastoji se izbornik korisnih nije visoko-kaloričnu hranu i za godinu bili u stanju vratiti svoje tijelo u normalu. Ali takve ljuljačke nisu najbolji utjecaj na kožu: on je izgubio tonus i elastičnost. Da situacija popravi mi je pomogao zona EMS-trener.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Na uređaju sam naučio od prijatelja, koji susrećemo u igralište. Ona mi je o nekoliko desetaka stroj, pokazao fotografiju i posudio ga za jedan dan, tako da mogu isprobati u akciji. Prije nego što uključite desetaka stroj sam otišao na službenim stranicama EMS-trenera i čitati o principu. Uvjereni sigurnosti uređaja i čitanja tuđeg mišljenja, sam naručio isto.

Što je bilo u pakete Ems-trenera

raspakirao nalog, vidio sam kutiju, što je tri stavke. Najveća od njih, izravno pojas EMS-trener, ima neku vrstu cvijeta, jezgra koja je elektronski mehanizam, a šest latica ponoviti anatomske značajke medija. Čak dvije iste mišićne stimulatora nalikuju na slovo V, čije dno je opremljen s gumbom s elektronikom. Ovi uređaji mogu biti priključeni na nadlaktice, bedra, struk.

Uzeo sam remen i shvatio da je osnova je silikon. To je stan, mekana i izdržljiva i zato je idealna za proizvodnju takvih uređaja.

Na unutarnjoj površini latica postavljene elektrode spojene s mehanizmom za pokretanje električnog naboja i određivanje trajanja i intenzitetu rada. Elektrode su prekrivene vrlo tankim gel ploče, čvrsto su pričvršćeni na tijelo i distribuira impulsa po površini.

volio bih da se čvrsto drži za kožu te je prilično ravna. Zbog toga može biti skriven ispod odjeće, a ne za oglašavanje drugima. No, s druge strane, EMS-trener ne stidi pokazati ljudima. Uostalom, to je crnim i žutim dizajn koji izgleda skupo i impresivno.

Da bismo razumjeli mehanizam je i nije teško, pomogao testiranja. U sredini je okrugli gumb, uključujući uređaj. Lijeva i desna slažem tipke su trokuti. Oni trebaju prebaciti moć. Na vrh upaliti brojevima od 1 do 4 odgovaraju snazi ​​električnih impulsa. Nisam je potrebno za izgradnju mišića, pa staviti s prva dva programa. Ali čak iu ovom načinu osjetio sam stezanje i opuštanje mišića.

Sportski treneri također ukazuju na učinkovitost i sigurnost ovog mišića stimulator. Dati primjer mišljenju stručnjaka:

Nakon što se bavila uređaja, počeo sam trening.

Kako mijenja svoje tijelo sa EMS-Trainer

Prije početka dnevni trening, otišao sam na forum da bi saznali o EMS-trener običnih ljudi. Nažalost, bilo je i negativnih mišljenja ..

Većina mišljenje na forumu bili pozitivni. Žene govorio o gubitka težine i uzimajući osloboditi od celulita, a muškarci o jačanju medija i povećanje volumena mišića u rukama i nogama. Mnogi od njih potvrdila svoje komentare na fotografijama prije i nakon kupnje EMS-trenera.

Čekao sam dok dijete spava, udobno nošenje vrh i pročitao korisnički priručnik. Postupak nije komplicirano.

 1. gumiran I trbuh s otopinom antiseptik, da odmastiti kožu.
 2. Zatim sam ga doveo u regiji press pojasa i pritisnuo latice na uskoj ih da se pridruže.
 3. onda sam kliknuo na okrugli gumb, uključivanja desetaka stroj, i stavi način na jedinstvo.

EMS-instruktor počeo davati slabe električne signale. Pod njihovim djelovanjem trbušne mišiće ritmički smanjen i opušteno. U početku je bilo zastrašujuće, ali nakon nekoliko trenutaka sam dobio preko mog straha i koncentriran na senzacije. Primijetio sam da je tijelo počelo prosuti lijepi val vruće.

To je zbog rade sve trbušne mišiće, čak i najdublje. Nakon 20 minuta sam ugasila EMS-trener, uzeo ga i protrlja umetak gel.

Sljedeći put sam vezan za tijelo sve tri čičak: o tisku i bokova na mjestu pojave celulita. Tijekom rada, EMS-trener radim svoje poslove ili jednostavne vježbe. Blagi crvenilo i osjećaj topline pokazala pojačanu cirkulaciju i ubrzava metabolizam, zbog čega koža se zategne postaje glatka i elastična.

Kako kupiti originalan EMS-trenera

Danas možete kupiti razne elektroničke stimulatore za jačanje mišića. Međutim, ja preporučujem dobivanje testirani ljude i sportaše EMS-trenera. Kupnja uređaj kvalitetan, možete dugo vremena koristiti sve funkcije, i to:

 • jačanje mišića u bilo kojem dijelu tijela,
 • da se smanji opterećenje na kralježnicu;
 • smanjiti debljinu masnog tkiva,
 • da biste dobili osloboditi od strijama i celulitom na koži;
 • za vraćanje tonusa nakon prisilne mirovanje.
Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Na službenoj stranici EMS-trener sam vidio certifikat kvalitete i čitati o istraživanjima velikih. Oni su sudjelovali ljudi različite dobi i tipova lik.

Nakon prosjeku 30 pristupa s EMS-trenera dobiveni su sljedeći rezultati:

 • smanjuje veličinu struka je 9-10 cm;
 • smanjenje natkoljenice 5-6 cm;
 • ukupni gubitak težine 4-5 kg.

U dnu stranice opisuje redoslijed upisa parcele. djelovao sam prema uputama izdanim upitnik, naznačili su na telefonu adresu poštanskog ureda i platio stimulans tek nakon što provjere usklađenosti s deklariranim karakteristikama. Druga važna značajka naručivanje iz službene stranice je strogo pridržavanje pravila o privatnosti. Ja sigurno nisam stidio mojih treninga, ali ja bih da se izbjegne nepotrebna pitanja. Čitao sam o tome u drugim mišljenjima.

Sada treninga pomoću remena EMS-trener postao moj uobičajena stvar. Uređaj čvrsto spojen na tijelo, nevidljiv ispod odjeće, ne sprečava me da se presele i nagnuti u različitim smjerovima. Prvi ugodna promjena primijetio sam nakon nekoliko dana. Koža se zategne i strije problijedio i postala glatka. Uskoro rado primijetio da su moji uobičajeni odjeća prevelika. Malo sam ormar za nadogradnju i sada je jako sretna sa svojim odrazom u ogledalu. Nadam se da moj pregled će biti od pomoći.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...