Новости

Контакт упала црева Е капци

Контакт коњуктивитис и запаљење капака су болести изазване локалном реакцијом на козметику, лекове, дезинфекциона средства, конзервансе или друге хемијске супстанце (нпр .: канцер, канцер, итд.). акрил, латекс).

Симптоми контактног коњунктивитиса и капака

Симптоми контактног коњунктивитиса и капака су слични онима код атопијског коњунктивитиса и рожњаче, а лезије коже око очију су сличне онима код контактног дерматитиса. Болест не доводи до трајног оштећења вида.

Лечење коњунктивитиса и инфламација контактних капака

Третман коњунктивитиса и запаљења контакта векова заснован је на елиминацији запаљенских фактора кад год је то могуће. Поред тога, кожа очних капака је подмазана и коњунктива се опере раствором физиолошке соли.

Поред коњунктивитиса, постоје и друге ретке болести очију. То су: пролећни коњунктивитис и упала рожњаче, атопијски коњунктивитис и упале рожњаче, и великан папиларни коњунктивитис.
Мариусз Кłос

– Унутрашње болести “, Андрзеј Сзцзеклик, Практична медицина, Краков.
– Алергологија, Ниелс Мигинд, Роналд Дахл, Сорен Педерсен, Кристиан Тхеструп-Педерсен, ед. издање пол. Јерзи Крусзевски, Војциецх Силни, ед. Урбан & Партнер, Вроцлав.

Mira Bojević

Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро.
Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати.

Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи.
На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *