Неспецифична бактеријска вагинална инфекција

Неспецифична бактеријска вагинална инфекција је болест која врло често не показује симптоме болести, упркос високој преваленци. Понекад се ова инфекција примјењује на колоректалну или вагиналну гљивичну инфламацију, али онда се не предузима антимикробна терапија.

Разлози за неспецифичне бактеријске вагиналне инфекције

Одсуство симптома након протигљивог или антигљивичког третмана захтева детаљно испитивање неспецифичне бактеријске вагиналне инфекције.

Ова запаљења најчешће узрокују бактерије: Гарднерелла вагиналис, Цоринебацтериум вагиналис и бактерије које припадају породици Бацтероидес, Превотелла, Пептострептоцоццус или Мобилунцус.

Дијагноза неспецифичне бактеријске вагиналне инфекције

Дијагноза неспецифичне вагиналне бактеријске инфекције заснива се на карактеристикама вагиналне секреције (пХ изнад 4,5, непријатне рибље мирисе, сиве или млечне боје, хомогена секрета, микроскопско присуство тзв. “Бактерија”). “Главне компоненте процеса су:” ћелије уринарног тракта “(вагиналне епителне ћелије окружене бактеријама).

Лечење неспецифичне бактеријске вагиналне инфекције

Третман се заснива на примени антимикробних фармаколошких средстава (нпр. Клиндамицини).
Мариусз Кłос

M
About Mira Bojević 356 Articles
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*