Акутни апендицитис је узрокован колитисом или другим микроорганизмима. Алвеоларно светло такође може затворити паразите и гљивице.

Симптоми акутног апендицитиса

На почетку акутног апендицитиса појави се бол који се интензивира током кретања пацијента. Битка се дешава изненада и може бити од парохијалне природе. Подручје његовог појаве је обично око пупка или у абдомену, а касније око илиака диска.

Додатни симптоми акутног апендицитиса су повраћање и мучнина. Физички преглед показује бол у компримовању. Грозница може да достигне до 39 степени. У већини случајева, откривена је леукоцитоза. Са десне стране, постоји бол у коштици у пределу карлице у малој карлици током теста пер ректума.

У тешким случајевима акутног апендицитиса, може доћи до повраћања, задржавања гаса, убрзања срчане фреквенције и напетости десног абдоминалног премаза. Језик је драпусан, сух, а лице заузима изглед лица Хиппократа.

Лечење акутног апендицитиса

Лечење акутног апендицитиса је углавном хируршко. Немојте користити конзервативни третман или антибиотике. Недостатак терапије може довести до пункције перитонеумске шупљине и њеног упала.
Моника Козак

– Општа дијагноза унутрашњих болести “, Е. и А. Брусх, ед. ПЗВЛ, Варшава.
– Педиатрицс, Б. Горницки, Б. Дебиец, ед. ПЗВЛ, Варшава.

About Mira Bojević
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment Одустани од одговора

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *