silana Guard U> je kozmetički za održavanje tijela vozila. To stvara zaštitni film koji odbija vodu i prljavštinu, štiti od agresivnih čimbenika okoliša, male pukotine i ogrebotine, a također daje automobilu svijetao sjaj.

silan straža – je napravljen u Japanu i ima visoku kvalitetu. Proizvođač tvrtka Willson Co Ltd više od pola stoljeća bavi proizvodnjom proizvoda za njegu automobila i auto kemikalije.

silan straža drži boju auto bogat i živopisan, uklanja male nedostatke i štiti tijelo za dugo vremena.

No, imajte na umu da web stranice izvornog proizvođača ovdje, a tu su i lažni kopije izvorne stranice. Najagresivniji su oglašavanje krivotvorine, imajte to na umu prilikom kupnje.

Nakon kupnje automobila svaki čovjek želi dokle god možete ga držati u formi u kojoj je kupljen je dobar radni dijelovi, tihi rad, dobar sustav i elegantan izgled. Moderna kemija može se lako napraviti taj san stvarnost. Osim toga, jedinstven za automobil vam omogućiti da se vrati izvorni oblik, čak se koristi i „iskusan” strojeve. Sadrže tijelo kako bi pomogli razne poliranje i zaštitne kompozicija. Ovisno o sastavu to su:

 • brusni.
 • vosak.
 • Sintetička.

Svaki ima svoje prednosti i nedostatke. Brusni savršeno osvježava tijelo, ali ukloniti sloj boje. Vosak daje veliki sjaj, ali drže na površini vrlo malo. Sintetička pogodan za dugotrajnu upotrebu, ali ih primijeniti učinkovito po sebi je gotovo nemoguće.

Sadržaj

tekućeg stakla silan straža za automobile

veliki Otopina za vozače je pripravak silana Guard. To je jedan od najpoznatijih zaštitnih nokte u svijetu kozmetike. Silan proizvedeni od strane japanske tvrtke Willson, koja prodaje kemikalije za više od pedeset godina. To Poljski pripada sintetičkih keramičkim premazima, koji se donosi na temelju silicija. Međutim, svojstva silan straže još uvijek razlikuju od svojstava takvih preparata na tržištu, prije svega jednostavnost primjene, koja se ne može pohvaliti od njegovih kolega. Ovaj premaz pobjeda i njegov nastup pred svim nokte dostupnih na tržištu. Jedinstvenost tekućeg stakla da:

 • Ne oštetiti tijelo.
 • Daje sjaj.
 • Zaštita za dugo vremena.
 • Skriva nedostatke.
 • mogu se primijeniti samostalno tijelo.

Ovaj sastav je jedna komponenta. Jedna boca je dovoljna za više automobila ili slojeva. Nakon korištenja vam godine ne brini stražnjem dijelu automobila. To će izgledati novi zadržavajući sjaj, sjaj i glatku površinu. Vosak se ne ispire kada posjetite autopraonicu i štiti kućište od agresivnih kemikalija.

Što je namijenjen silan garda?

Manja oštećenja se javljaju na tijelu je: grane, rubnici, prolaze ljudi, drugih vozila ostaviti trag na stroj za nanošenje. Ove ogrebotina može biti značajno ili ne vidljiv golim okom, ali su postupno akumuliraju i Mar izgled stroja. Ove pukotine sakupljati, ona hvata vodu i snijeg, a auto počinje gubiti, a metal se pojavljuju microkeratome procese. Da biste dobili osloboditi od svih i zaštiti stroja morate koristiti silan straže. To je posebno važno za primjenu alata za vozila u području visokog rizika:

 • Rad u lošim vremenskim uvjetima.
 • operirao teško, uske ili bez asfaltirane ceste.

Hoće li pomoći uvesti automobil u najpovoljnijem svjetlu silan garde, a oni za koje je pokazatelj prestiža u slučaju važan posao ili sastanak s klijentima, kao i one koji stavlja automobile na prodaju.

‘H2> WILLSON staklo silana Guard pripravak

U sastav silan straže ima nekoliko važnih komponenti. A osnova tekućeg stakla je silicijev dioksid i silikati. Osim toga postoji još jedan spoj silicija i vodika -. Silana

 • Silan. Pruža prianjanje kućišta i poklopca. Daje prevlaka mogućnost da odbija vodu. Stvara organski polimerni film. Čini program jednostavan i materijal je plastika.
 • silicij dioksid. Izdržljiva i jaka veza koja se stvara na površini automobila filma. Štiti od oštećenja i dodaje sjaj.
 • Titanov oksid. Zaštitite površinu stroja od djelovanja kemijskih reagensa, na primjer, alat za čišćenje automobila.

Za proizvodnju nokte koriste nanotehnologii kroz koju dobije aktivni i vrlo jaku vezu.

Princip rada Japanaca

Nakon nanošenja tekućeg stakla čvrsto vezan na površinu tijela i stvara snažan zaštitni silikonski film.

 • Boja je bogata i sjajna.
 • Tijekom cijele godine postoji stalan sjaj.
 • Voda i prljavština ne uzrokuju štetu na tijelo.
 • Pruža pouzdanu zaštitu od agresivnih čimbenika okoliša, deterdženata.
 • Tijelo ne hrđa.
 • oštećenja, ogrebotina i pukotina koje su bile na autu prije, stanovtsy nije vidljiv.

Poljski je napravljen na takav način da se može koristiti u nekoliko slojeva, koji su mnogo veći od debljine voska i drugih poliranje. Što više staviti na auto slojeva, jači će biti zaštitno i vodu učinak. Jedan paket točenje dva do četiri aplikacije. Nakon ponovljenih premaz stroj treba osušiti dobro.

Prednosti korištenja silan straža

 • Spremljeno na stroju do jedne godine.
 • Jednostavno se prijaviti.
 • Nakon sušenja netoksični.
 • Štiti tijelo.
 • pristupačne cijene.
 • dobro poznati brand.
 • Visoka kvaliteta.

upute za uporabu silan straža

silan straža se primjenjuje na čisto i suho auto u dobro ventiliranom prostoru. Poljski širi preko površine tijela spužvom i ostaviti da otvrdne za 10-15 minuta. Nakon toga, za Shine, obrišite krpom. Da biste to učinili guranje nije potrebno, tako da ne oštetiti površinu rastaljenog filma.

Poljski silan straža ne koriste za prednja svjetla, plastičnih površina, stakla, odbojnici. U kontaktu s njima, potrebno je obrisati ovo mjesto s mokrom krpom. Sastav ne smije zamrznuti, kao u ovom slučaju, poljski gubi svoja svojstva. Držite ga na temperaturi ne višoj od plus četrdeset stupnjeva, a ne ispod nule.

Proizvođač potpuno pobrinuo za vlasnika automobila. Zajedno s silan Guard je sve što je potrebno za rukovanje strojem. U paketu se nalaze rukavice kako bi zaštitili svoje ruke, spužve za primjenu i brisanje i obrišite za brisanje automobila nakon završetka procesa.

Kupi silan straža cijena

Kako naručiti silan garde na službenim stranicama od djelitelja proizvode ovdje. Oni su prodati kvalitetu i izvorni proizvod japanske tvrtke. U nekim drugim mjestima je bilo slučajeva krivotvorenja, pa je bolje ne riskirati i koristiti dostupne službene izvore. Dostava na bilo određeno mjesto, plaćanje po primitku.

About Mira Bojević
Много се може рећи о њој, али можда је најважнија чињеница да је пажљива и импресивна. Наравно, она је такође дисциплинована, забавна и љубазна, али су у скраћеном испоруци, поготово имајући у виду да су помешани са захтевима добро. Ипак, за њену пажљиву природу, за шта је тако добро. Пријатељи имају тенденцију да рачунају на њу и њен смисао за хумор кад год им треба навијати. Наравно нико није савршен, а Ања има и низ мана у којима се такође бави. њена непромишљеност и презирљива природа не праве највећу компанију и стварају непријатне речи. На срећу, тамна природа је ту да помаже у поправљању ствари када је то потребно.

Recommended Posts